now that it's gone too far to call for a halt

att blogga när man inte egentligen vet vad det är man vill dela med sig av är jobbigt. dock är det pretty enkelt att inte blogga den gången. men ibland vill man ju ändå, och då är det ännu jobbigare. för man vill, men vet inget som man vill säga. jag brukar inte ha sådär superviktiga saker att säga, men det duger, det är inte många som läser och då känns det lame att köra värstingrejen också. anywayyss. ska lägga ut bilder.
SKRÄLL


lisa fyllde år i fredags! ASKUL PARTY. hhihi.

yes, im wearing high heels god damn it!


rebecccis och jag på promenad till och från ica. götttttt! <3

nu ska jag försöka dra mig från dattttorn. shit vad man är beroende. och hjälp vad jag använder ordet "shit" nu för tiden. wellwell, alla ska vi väl ha ett ord vi gillar att säga. som rebecca: aboo

hejdå!

oj, är det jag som uppdaterar bra?

not really. MEN jag ska fatta mig kort. för det är way past bed time och jag ska upp och jobba imorgon. okokok.

jag hade en jättetrevlig kväll med rebecca igår. jag hade HIGH HEELS på mig. jag fick låna ett par av henne.
det var JÄTTEROLIGT att gå runt i sådana. jag ska köpa mig ett par high heels snart tror jag. det gäller att hitta sin typ av high heel man tycker är snygg och som man känner sig comfortable i. och jag gjorde det.

sen ska bara pengarna rulla in så att jag kan köpa ett par sådana fina skor. jag har hört och sett att skor inte är så billigt? kan det stämma.. allt i världen är väl billigt nu för tiden. hjälp.








SUPER-SERIOUS

ha en fin fredag. hejhej hejdå.

RSS 2.0