MÖLLERS BÖLLERS

Sitter på möller bil och inväntar min dagliga dos av telefonsamtal. Glada, underliga, arga, konfunderade, misstänksamma, bittra, tervliga, sura och alla olika sorters kunder som ringer in hit för att få hjälp att komma till rätt plats på företaget.

En kul sak är att vi har en ny telefon, eller det är egentligen bara ett headset och sen jobbar vi utifrån datorn endast + en liten knappsats med svara, lägg på, ta-tillbaka-samtal knappar på också. Blir kul att lära sig nytt system.

Senare idag ska jag:

Fixa gymkort på friskis och svettis
♦ Köpa mascara och strumbyxor
♦ Eventuellt fika med Beccis och Stina
♦ Gå till frissan och klippa håret och förhoppningsvis göra något åt min fula utväxt/hårfärg. I och för sig så är hårfärgen inte så tokig, men utväxten är HIDIOUS och jag kommer definitivt inte att orka färga håret i sommar. NO NO!
♦ Åka hem och slappa, för imorgon är det jobb 7-12.30 igen och sen KALAS för kära pappsen som fyller 45 år! morfar fyller 65 år och går i pension, eller gör han det? hur ligger det till med det där? ÄR det bestämt att man ska jobba till man är 75 istället för 65? Har inte riktigt förstått grejen. Än är det väl inte färdigställt om det kommer att bli så?

nu så har jag ju inga bilder eftersom att jag sitter på jobbets dator men det här var inget särskilt givade inlägg heller så orkar du läsa igenom, så gör det. Jag blir inte sur om du skippar det.

PUSS OCH KRAM!

HEMMA HOS JOSIE!

Sitter hemma hos Josefine och äter VÄLDIGT god mat! Det är potatis i ugn med massor av grönsaker som vi har stekt och sen blandat i creme fraiche "franska örter". SUUPERGOTT.


STÄDDAG!

Idag har jag varit ledig, så tog mig en rejäl sovmorgon! Har städat och tvättat och plockat och rensat och massor med saker idag. EffektivA Malin. Det gillar jag, det var nästan kul till och med. Dock är jag helt slut nu? Har verkligen hållit igång hela dagen. Förutom när jag tog en kvarts rast och solade lite :) GÖTTa!!!


HOCKEY-HÄNG HEMMA HOS ADDE

Ja som rubriken lyder så sitter vi hemma hos andreas och kollar Brynäs-Skellefteå, om Brynäs vinner denna match så vinner de hela elitserien! Mm kan ju vara kul för dom!

En annan sak är att vi var jättenära på att få en katt. Sen glömmer Pontus bort att fortsätta ringa.... Smartie❤


STARSHIPS WERE MEANT TO FLY

Idag har jag på mig mitt nya linne igen!! Det är det bästa jag köpt på länge vill jag lova! Igår vart det spontan-tacos! Hur nice är inte det när man har alla grejer hemma, brukar ju alltid vara någonting som fattas annars.


Ha en amazing resterande dag!

Puss och kram ♥


MÖLLERS MÖLLERS!

Ja, verkar vara där jag hänger. Och det stämmer ju! Jobb tackar man aldrig nej till.

I lördags var vi iväg till stugan och eldade lite bråte som måste bort, toppenväder hade vi så det var big cosytime!
Nu skall jag fortsätta med mitt arbete, välkommen till Möller bil!


SEGT

Nu är det en kvart kvar tills jag slutar och tiden går SÅ sakta... Skulle bara säga det tänkte jag! Och bjuda på någon bild.

Jag har köpt nya skor! Dom kommer förmodligen nästa vecka tror jag. Ska Bli väldigt kul att prova dom!!

Puss och kram från Malin!


WELL HELLO THERE!

Ja alltså, jag har ju ändrat min rubrikstext.. Och jag VET INTE hur man Får den större. Har kollat flera gånger där man ändrar text och färg men nej då, jag hittar det inte. Så jag får väl byta textstil igen så att det går att läsa mina rubriker.

Anyways så sitter jag på jobbet och bloggar lite, rast of course! Det är dock lika lugnt som det var igår och nästan ingen i butiken, kanske inte är så många som vill hit en fredag heller. I honestly don't know.

Jag bloggar faktiskt från mobilen!! Se om det går vägen.

Ha en super skön fredag för det ska jag ha, bästa josefine komme hem till oss kväll! :')


Möller Bil

Yes, there is where I am right now. on my break. Ringer i och för sig nästan ingenting idag över huvudtaget så det är som att ha rast i 5,5 timmar. Dessutom håller dom på och bygger om här utanför så parkeringen finns ej kvar, den är förflyttad runt till andra sidan av huset, så det kommer nästan inga kunder genom vanliga entren heller. alltsÅ: väldigt lugnt i hela huset.

Jag har ju under mitt livs gång kommit på att jag väldigt gärna skulle vilja ha katt och hund. typ. 3 katter och en stor hundgård. NEJ JAG BARA SKOJA, inte en hundgård, det är ju Pontus som vill. Men en egen hund som är bara min vill jag ha. Och varför då? jo för att Pontus och jag vill ha olika hundar. han vill ha fula, tråkiga jakthundar medan jag vill ha en söt, fin sällskapshund :) COSY!

 SÅ SÖT!

 VILL HA VILL HA VILL HA! även fast det här är en jakthund så vill Pontus inte ha en sådan. det går absolut inte att förhandla om detta.. SUCK

 så otroligt fin kattras!

 den här rasen är också helt fantastisk enligt mig!

 abessinier! lik rasen innan fast korthårig. hittade ingen bra bild på en vuxen katt så fick bli kattungar i dess olika färger. SUPERFINA!

meeeeeeeen som i mitt fall som ICKE SA NICKE har råd med dessa underbara raskatter så är mitt val helt klart en "garfield" = "katten gustav" för dom som ej vet, alla mina JÄTTEmånga läsare.

och vad det gäller hund.. en hund kan ju kosta lite mycket som en av dessa katter jag lagt ut på bild så egentligen skulle det väl kanske kännas mer värt med en vovve, men jag gillar katter bättre alltså♥

puss och kram!

RSS 2.0