MÖLLERS BÖLLERS

Sitter på möller bil och inväntar min dagliga dos av telefonsamtal. Glada, underliga, arga, konfunderade, misstänksamma, bittra, tervliga, sura och alla olika sorters kunder som ringer in hit för att få hjälp att komma till rätt plats på företaget.

En kul sak är att vi har en ny telefon, eller det är egentligen bara ett headset och sen jobbar vi utifrån datorn endast + en liten knappsats med svara, lägg på, ta-tillbaka-samtal knappar på också. Blir kul att lära sig nytt system.

Senare idag ska jag:

Fixa gymkort på friskis och svettis
♦ Köpa mascara och strumbyxor
♦ Eventuellt fika med Beccis och Stina
♦ Gå till frissan och klippa håret och förhoppningsvis göra något åt min fula utväxt/hårfärg. I och för sig så är hårfärgen inte så tokig, men utväxten är HIDIOUS och jag kommer definitivt inte att orka färga håret i sommar. NO NO!
♦ Åka hem och slappa, för imorgon är det jobb 7-12.30 igen och sen KALAS för kära pappsen som fyller 45 år! morfar fyller 65 år och går i pension, eller gör han det? hur ligger det till med det där? ÄR det bestämt att man ska jobba till man är 75 istället för 65? Har inte riktigt förstått grejen. Än är det väl inte färdigställt om det kommer att bli så?

nu så har jag ju inga bilder eftersom att jag sitter på jobbets dator men det här var inget särskilt givade inlägg heller så orkar du läsa igenom, så gör det. Jag blir inte sur om du skippar det.

PUSS OCH KRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0