en oanvändbar fossing

Idag så har jag varit iväg till Lek och Buslandet med lillebror Albin, mamma Anette, mammas bror Thomas och hans sambos son Tim. Det var rätt så kul :) Ända tills jag faktiskt fick lust att krypa upp i den där riktigt roliga ställningen. Det går bra i ungefär 7-8 min, det är verkligen inte mer.. Och jag tävlar med Tim om att komma före och
..
PANG! ..
..
så har jag trampat F-E-L!! Det gjorde så fruktansvärt ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen först.
Ja, och jag talar totaaaal sanning!
Men jag lyckas ta mig ner från ställningen genom att åka i en rutchkana! Det gick så snabbt att jag trodde jag skulle dunka i foten i kanan.. Det var faktiskt läskigt.
Jag haltar mig fram till bordet där mor min och Thomas sitter för att sätta mig och lugna ner mig lite. Då, ja då lyckas jag naturligtvis stödja mig på tok för mycket på den onda foten att jag ramlar ner på golvet för att jag inte har något att ta tag i...
Det var f*n inte roligt och jag mådde dåligt att jag rent av grinade som aldrig förr.. eller på länge i alla fall!
Vi åkte hem till pappa först så att han kunde titta lite på fossingen och den var svullen, den var redan svullen när vi var där också men ändå.
Han ringde till vårdcentralen och jag fick ta mig dit, jag fcik snällaste gubben till läkare :) Han tryckte där jag hade ont och jag grinade igen såklart.. x) Haha, men jag får gråta, det gör inget :)
Han skickade oss vidare för röntgen för han tyckte att det var konstigt att jag hade ont i hela området istället för där skadan borde suttit.

Ja, på sjukhuset så röntgas foten och vi får vänta en och en halv timme på svar! Det var ingen skelettskada så jag kunde åka hem och vila och som alltid.. Ha foten högt när du ligger ner :)

Jaja, okejjjj. Tack för det och hejdå.
Och nu ligger jag här i soffan med en skrikande Thomas som tittar på Färjestad - Modo :)

HEJJJDÅÅÅÅ :)


bara två veckor kvar..

Ja, nu är det bara två veckor kvar tills Marie kommer hem och till min födelsedag!!
Det kommer bli en superdag, låt oss hoppas att Marie kommer hem och inte blir ståendes på Arlanda för att ingen kan hämta eller att de inte kan fixa någon taxi eller buss.

Ja men som sagt, två veckor kvar till min födelsedag också! Den åttonde här KOMMER jag! :)
Det kommer att bli så kul, kul när en månad senare mina komipsar fyller arton.. Mmmm, varför inte liksom! haha..
Nej men det blir nog en bra födelesedag i år, jag har ju trots allt redan fått en present som jag HUR NÖJD SOM HELST med! :)

Idag har för övrigt varit en skön dag, matte på förmiddagen (troligtvis det tråkigaste på dagen) och estetisk verksamhet på eftermiddagen med Ninnnnnii. Måla manga var inte helt fel och inte det lättaste!
Vi fick sluta klockan tre idag vilket var himla skönt, mamma kom och hämtade mig och Moa. Jag och mamma skulle åka och sola nära Moa och då åkte hon med dit och gick hem! :) Väldigt praktiskt!
Solningen var superskön och behövande.. Oh hjälp vad man är whiteeyy nu känner jag! :o
usch usch usch

PEACE AND LOVE
Malin aka Berran


Helgen!

Helgen var awsome :) Eller ja, den var bra. Inte sådär super duper jätte rolig, men den var riktigt skön. Synd att mamma jobbade denna helgen dock. Men annas var det en skön helg!

I fredags så blev det film, godis och coca cola. Det är nog det bästa man kan göra under en sådan här tråkig och kall period på året. Gud så mysigt det är :) Bara ta det lugnt och se en film! SÅ SKÖNT.

Lördagen var också skön, i och för sig var den lite seg. Men det gjorde inte så mycket, då känns ju helgen lite längre. Och vem vill inte att helgen ska vara lång nog så att man tycker det är bra!? :)  Lite god mat och umgås med brorsan lite och så :) Det var också mysigt ^^ my brother rocks! sometimes.. :)<3

Söndagen, idag! Den har varit seg men ändå skön. Det var nog en riktigt typiskt söndag egentligen. En sån där när man bara chillar järnet fast man har ångest för att gå till skolan imorgon? Ja, det var en riktigt bra förklaring till en typisk och min söndag.

Nu ska jag kojsa :)
GODNATT OCH SOVGOTT ALLIHOPA SOM READING MIN BLOGG! :)

xoxo Malin ^^


fel textfärg ihop med bakrundsfärgen

JAG PRÖVAR MED BRRRUUUUUNNN TEXT!
Okej, så jag ska pröva med en brun färg, se om det passar ihop med den rosa bakrunden, hoppas det blir bra.

Idag var det en sooooft dag!

Vi hade medieproduktion och estetisk verksamhet! Det kan inte bli så mycket bättre :)
Moa följde med mig hem idag också, det var riktigt kul :) det händer ju inte allt för oftas nu för tiden! Vilket är synd men det går ju bra ändå :)<3
SATC(sex and the city) när vi kom hem, mycket braa :)

VI ÅT RIKTIGT GOD MAT IKVÄLL OCKSÅ! Fläskfilé med pommes och wok-grönsaker och creamy-pepper sås och.. VITLÖKSBRÖD! åhååå!!! såå gottttt :)
Och nu så sitter jag och småkikar på "sjön suger" där Johan Ulveson och Lennart Jähkel lagar mat vid sjön!
 "Dem är en rolig duo" som mamma sa, och det stämmer in på pricken verkligen.
Jag ska snart gå och välja kläder till morgondagen, men jag har redan en aning om att det blir mjukisbyxor och en skön sweatshirt till det!

SÅ SKÖNT!

Nu blir det till att checka Facebook och lyssna på musik!
MUSIC IS MY LIFE :))



nej men seriöst, jag skulle nog inte klara mig utan den.. oj oj oj!

Pussss och krammm!


SNOW!

Nu så sitter jag här och klockan är 22.49.. a little too late for me to stay up but anyway! :)
Idag hade vi idrott och spelade fotboll, inte mitt starkaste område inom idrott kanske men det gick "bra". hehe..

När vi gick hem från idrottshuset snöade det! Det var så fint att jag längtade sååå mycket efter JULEN!
Gud så mysigt :) 

I'm dreaming of a whIiIiiTee christmassss!

Tänk så skönt att åka till Farmor och äta den goda julmaten och titta på Kalle Anka, tradition kan man verkligen kalla det!
Du gör ett SUPER jobb grandma! :)

Nu har klockan hunnit bli 22.59. tio minuter har gått och jag ska gå och lägga mig!

GODNATT OCH SOVGOTT EVERYBODYY!

/xoxo
Malin

En liten bild på våran favorithunk JOHN TRAVOLTA! 
Right? visst är han en favvo :) 


 

Hejjsvejjs :)

Nu sitter jag hemma och försöker ta mig an lite plugg! Men det blev till att blogga lite istället.
SEN sätter jag igång ska ni se! :D
Pappa tyckte det var tomt i min blogg och det förstår jag för senast jag skrev var den 11 november då Marie drog iväg till VARMA Thailand! Åh gud vad jag saknar dig Marre Marängsviss!! <3 BABY COME BACK! <--- en gammal goding från 70-talet? :)
Läste hennes blogg vilket gör att man verkligen är glad att man är kvar i Sverige...? 
Eller inte!
Jag tycker att alla som läser min blogg, vilket säkert inte är sådär jättemånga borde checka in hennes blogg
 = mariestahlberg.blogg.se så ser ni hur SKÖNT dem har det! Hon och hennes kompis Jessica :))

Helgen som varit var toppen! En helskön helg med bara chill bill! I fredags kom Moa hit och vi tittade på Kådisbellan , den var brabra :)
Ett litet citat från filmen som i och för sig bara jag och Moa fattar, men den var riktigt rolig: "då tar vi den då"

I lördags kom farmor och Åker hit och fikade lite och kollade på bilder från min Chicago resa och det var riktigt trevligt :)
Sen när dem hade åkt hem så åkte jag och mammsen till affären och köpte grejor till varma mackor! Så då åt vi det och tittade på Stardust , den var rätt bra faktiskt, men mycket killing! Men i helhet riktigt bra! :) 

Och i söndags så var jag bara hemma och och tog det lugnt, satte mig ner och spelade lite old school Playstation 1! Spyro the Dragon, det är ett favvospel! :)

Nu är det hög tid att sluta blogga och sätta fart med school assignments!

Byeeee

OFF TO THAILAND!

Imorgon så åker min bästa syster iväg till varma och sköna thailand! ÅHGUD vad göttigt! TRE hela veckor är rätt länge om man tänker efter! speciellt när vi inte träffas allt för ofta hemma heller.. Det är synd, men jag hoppas verkligen du kommer att ha det trevligt, och jag vet att det kommer du/ni! Du kommer bara gå runt där i dina shorts och bikini och leva liiveeet medans vi andra fryser rumporna av oss!



DET HÄR ÄR DU VERKLIGEN VÄRD MARIE!<3


FREDAG = KUL KVÄLL!

Igår var jag hos Jessica Johansson för hon hade fest, det var en riktigt rolig och lyckad fest! :) Hade en REDIGT bra kväll, thankksssss Jessie James! Jag har inte bloggat på jättelänge nu, men jag orkar verkligen inte heller. Nu har jag ju försökt att först komma tillbaka till svensk tid och det har varit PRETTY hard.. men jag tror faktiskt att jag har kommit ikapp nu, vilket känns jätteskönt! För jag var så himla trött när jag skulle till skolan och allting veckan efter, men nu har det blivit mycket bättre! Really nice. Jag har heller inte haft särskilt mycket att skriva om kommer jag på nu. Det har varit helt vanliga skoldagar med inget speciellt arbete eller så. Och jag ska inte skriva så mycket mer heller utan tänkte bara berätta lite hur det ligger till för tillfället! :) Pusss och krammm ! :D<3



En bild på mitt rum för att jag ÄLSKAR det! Det är det snyggaste rummet i vårat hus!

RSS 2.0