valvaka 2010

ja jag sitter och tittar på valvakan. även om det faktiskt är väldigt mycket som jag inte förstår och som jag inte hänger med på. så kan jag inte förstå hur man kan rösta in ett främlingsfientligt parti i riksdagen.

har sett ett riktigt bra citat på facebook. jag skulle tro att det har gått runt på hela sajten bland alla olika vänner vi har.

"Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza italiensk. Din kebab är Turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå, och han den där roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet...tråkigt utan "invandrare"... Sverigedemokraterna?" Taget av Helena Malke

jag vet inte vem kvinnan/tjejen är men det är ett riktigt bra citat med en snudd av lite humor i det hela.

snart är det hela slut och det ska bli fruktansvärt skönt att slippa oroa sig. antingen blir man irriterad och klagar i fyra år, eller så blir man lycklig.

annars så mår man bra, livet är bra, innehåller dock lite för lite jobb. men det hoppas jag förändras.bästa lisa <3 tråkig färg påbilden men jag tycker om den.

HEJDÅ

workers all over the place

NU HAR JAG TAGIT UPP ETT UTKAST SOM JAG SKREV FÖR TYP EN VECKA SEN. men jag kunde inte skriva klart det. gör det nu.

sitter i köket med mamma och marie. vi lagar mat. potatis och fiskbullar. YyAY  det var länge sen. lyssnar lite på erik hassles nya - taken (still in my blood). aa helt ok låt.

det är två arbetargubbar här och fixar med vårt badrum! IIIH!. snart så är det äntligen klart HALLÅ! AA MEn jag menar liksom. K L A R T .. snart!!!!! det blir så lovely.

och nu ,precis nu, så har jag kommit hem från att ha varit borta hela dagen. hehe, nästan. jag och marie drog till marieberg och ikea för att fixa littte saker. it was fun. gissa vem som körde. OCH hämtade ut sitt körkort.. aa det var JAG. wihiooo

jag och marie ska äta taaaaco NU. hii asgott


kan hända att det här är min mamma.. för lika är vi ju absolut inte! ... eller!? :)


satt bredvid en björn en gång på stan
godaste thaimaten jag kan döda för att få ha den i örebro (y)hejhejhej, vi ses kanske igen. när jag har nåt kul att berätta. bilderna är från min telefon och dom ä'r tagna vid olika tillfällen av min sommar! :) förutom den sista, den är tagen med ssystemkameran.,


hejdå


RSS 2.0