hemgång snart då..

Då har det alltså snart gått 5 och en halv vecka i Chicago States och det har varit UNDERBART!
Men jag har i alla fall två hela dagar kvar på mig att göra något litet och mestadels..
håll i er nu..
PACKA! roligt :)
not!

Men nu ska jag skriva lite, och då menar jag lite för det är så jobbigt att skriva så mycket och det blir jobbigt för läsare att läsa så mycket text!

I fredags var trion och jag iväg på hard rock café och åt goooooooood mat! Coolt att få uppleva lite Hard Rock Café faktiskt :) Efter det gick vi på bio! Body of Lies hette filmen. Den var bra men lite väl seg i början tycker jag nog. Men i helhet så var den en bra thriller! Och just det, på Hard Rock Café fick vi en suuuupersnygg seritör! Rawwrr :) jag har ett kort på han och mig men det är på telefonen, hehehehehehe! stolt tjej med stort leende på läpparna :))

  


   

I lördags åkte jag och Annica ut till Smoliks, det var riktigt trevligt att träffa dem igen :D dock var inte alla där men Carol, Terry och Tim träffade jag. Kul! :) Vi fick en pumpa som vi ska skarva( säger man så) om vi får tid till det, sen åt vi pizza! :)
Sen blev det lite shopping på Kohls och och sears och marshalls typ :) Bra inköp.
Jag köpte en väska på Shoe Carnival tror jag det hette. Jag är riktigt nöjd :) Datorn får plats och allting! PERRRRFECT!






I söndags var jag nere i down town med Kathryn, Karins dotter. Karin är/var då min chef. Ja,så jag var iväg och shoppade lite med henne, det var kuligt! :) hon tycker min engelska är riktigt bra! wiihooo :D
Det blev ett himla bra inköp där säger jag bara, åh så nöjd jag är!



idag var det middag hos Karin för alla i balkomittén. Annica kunde inte komma för hon jobbade sent :( synd. Jag tycker i och för sig inte att det var något hon missade förutom maten då :) De pratade om saker de kunde ha gjort bättreoch hur dem ska lägga upp nästa års bal, och den kommer ju jag ändå inte vara med på så det var därför jag tyckte det var lite smått tråkigt. Men dem är så snälla och rara att jag vill vara där i alla fall!



Och imorgon blir det lunch med Håkan och Tim. sen måste Håkan jobba igen, så då ska jag och Tim checka in Navy Pier och Millenium park! haha, jag kommer att ha såå svårt att prata english liksom! x)
 Men vi hoppas på det bästa såklart!
Jag har ju klarat mig i fem veckor så det ska väl inte vara något problem..

PUSSS OCH GODNATTTTT! <3

Yaayy :)

HOLA!

idag så har jag varit ute och tagit lite bilder, men det var inga som blev bra :)
så det blir bara någon enstaka :p
såklart, vi ska se om det ens funkar att titta på dom! så är det :)

jag gör ett försök.


   
   

nytt (nya inköp)

hejsan svejsan!
igår fick jag ju min efterlängtade kamera! Den är riktigt najs och tar fina bilder. I och för sig har jag bara tagit kort inomhus än så länge men det är för att jag jobbar under dagen ni vet.
Yes ofc!
Ja,så det blir nog lite mer fotning senare när det börjar dra sig mot kvällen fast det fortfarande är ljust.
Och det är riktigt fint men kallt höstväder nu så vi får väl hoppas på några bra bilder. :)

Jag kan ju ge er ett litet smakprov om ni vill.. Haha, usch så töntigt det lät..

Här kommer en eller två bilder!
 Jag säger redan nu att det är ett på mig och ett på Håkan skulle jag tro för att, ja som sagt, bara inomhusbilder än så länge, och när jag är ute och tar mina andra bilder ligger ni fördmodligen och sover eller är på väg att sleepa. och nu funkar det inte att se bilderna stort när man trycker på dem så vi visst vänta lite tills jag kommit på vad problemet är!

Så bye bye!
See you soon :D

helgen i en text..

Jag har länge tyckt att helgen börjar på fredag.
Den här veckan känns det inte som att det har varit fredag, inte ens en hel helg..
Men det är väl så det känns ibland när man jobbar. Eller? Jag vet inte..
Men jag måste ju samtidigt säga att det har varit en bra "helg". Eftersom att den innehöll en bal och ett nytt inköp..
MEN! En av två saker som jag köpte idag (söndag), jag ÄLSKAR den! men jag vill inte lägga ut bild på den och jag vill inte berätta vad det är heller.
Det blir roligare när alla får se vad det är.
Jag kanske lägger ut en bild på den eller nämner den en annan gång för att jag inte orkar att inte visa den, men det tar jag då! :)
MoHahaha!

I alla fall, balen var rolig men stressig,
först jobba länge på fredagen för att allting skulle funka bra på lördag då balen var.
Upp tidigt på en LÖRDAG, oh hjälp.. för att åka ner till stan och fixa allting innan balen,
få upp alla saker som skulle säljas,
ställa bord och stolar på rätt plats
och massa mer.
Kommer hem klockan halv tre,
äter i en halvtimme,
börjar göra mig i ordning klockan tre för att åka klockan fyra för att vara där halv fem igen!
kul.. en timme att fixa i ordning sig,
Och det är för att alla inte kom och hjälpte till att förbereda!
åh så irriterande!

på balen när den är slut,  i liked the heliumbaloons ;)  
 
Men i alla fall, sen när vi kom dit så blev allting mycket bättre :) Jag fick ha hand om kameran och gå runt och ta lite kort på gästerna när dem kom, sen hjälpte jag vissa att hitta sina namnlappar så dem visste vilket bord de skulle sitta vid när vi åt.
Resten av kvällen blev också stressig, men den blev också bra eller vad jag ska säga. Jag fick ju göra en massa som jag inte visste jag skulle göra och sånt jag inte behövde göra egentligen!
Men allt i ett så vart det en bra kväll! :)

Och så idag, söndag. Så gick jag och Annica och mötte upp Lindsey på ett fik som hette Julius Meinl. Dom hade riktigt gott te må jag säga! :) Ja, så vi fikade och pratade om balen, så trötta som vi var satt vi där i två timmar kanske..
Och varken jag eller Annica gick upp innan TOLV idag. Nej verkligen inte.
Och så ont i fötterna jag har.. Har jag ALDRIG haft, skorna som är boven! OHyesss.
Efter fikastunden åkte Lindsey vidare för att äta middag med en vän och jag och Annica gick vidare till en affär hette Anthropologie :) Långt namn x)
ÄLSKAR affären, typ som indiska! förstår ni då att jag gillar den ^^
Ja, eller vissa gör :D

Nu orkar jag inte skriva mer för det är redan mycket som det är!
Puss och Kram och snart kommer jag hem hörrni! vad är det, en vecka och tre dagar, right? :)

PUSS OCH KRAM! see ya'll soon :)<3


  
   

shopping och great america

I lördag var jag, Annica och Lindsey ute och letade klänning till balen som håller hus på lördag! :) En riktigt trevlig dag!
Vi åkte ner till downtown som dem kallar det, vi gick på macy's.. VILKEN AFFÄR! Jag trodde jag skulle tuppa av! Hur kan en affär vara så stor?! Sju våningar stor affär.. ja, vad säger ni om det! Hela den här affären är alltså ett helt eget kvarter.
Helt sjukt säger jag bara! Här kommer det lite bilder från denna roliga lördag! :)
 
 
    
 

Igår (söndag) var jag och Håkan iväg till Great America! Oj, oj, oj :) vilket ställe! Vi hade bästa vädret så det var HUR MYCKET FOLK som helst.. synd på ett sätt för då var det långa köer att stå i till karusellerna.
Jag säger som såhär så förstår ni hur långa köerna var:
Vi hann att åka FYRA karuseller från det att vi kom klockan 12 på förmiddagen till det att vi åkte hem när det stängde klockan 9 på kvällen! Det är GALET! Men självklart hade jag ju roligt!! åhååå :) :) :) Den roligaste vi åkte var Ragin Bull och den fick vi stå längst i kö till.. ungefär en 2 timmar sådär, CRAZYYY! men ojjjjj vad rroolliigg den var!! sen kunde vi inte åka SUPERMAN för den blev det tekniska problem med efter att vi stått i kö till den i 1 timme.. riktigt trist!
Annars hade jag en riktigt kul dag där med.
När vi skulle gå hem så var det en parad som pågick så vi kikade på den, dom var utklädda såklart eftersom att det snart är halloween! Riktigt coolt :)
Här kommer det lite bilder från Great America, några är det inte vi har fotat för vi tänkte inte på det så mycket, så vi fick inte så många bilder ^^

    
   
 


EN BRA HEEEEEEEEEEEEEEELG! :)

uppdatering, läs om ni orkar!

Vi kan börja detta inlägg med det dåliga som skett under veckan, vilket inte är mycket.
Jag har haft ont i huvudet exakt hela förra veckan, från måndagen den 29 september till måndagen den 6 oktober, vilket är idag! Mm, det är riktigt irriterande faktiskt.. Jag har fått hjälp av snälla Carol som är sjuksköterska, hon sa att jag har inte åkt på någon sjukdom eller något allvarligt, hon sa att jag skulle ta någon tablett som hette.. ehm... jag kommer inte ihåg vad den hette, men den skulle jag ta och sen skulle jag sluta dricka coca cola! :o
Ja, då får jag ju göra det, och för er som inte visste så är coca cola migränframkallande!
I alla fall, vi får väl se hur det blir nu när jag har tagit denna tablett.

Över det till roliga som hänt, vilken inte heller är så mycket, men mer än den där fula huvudvärken :) I onsdags var jag och Annica iväg till KOHLS. Det var sååå roligt ^^ vad mycket grejor (kläder & skor i mina ögon) dom har!
Japps, så det blir en bild på vad jag har shoppat därifrån lite längre ner serrni. Sen i lördags så var vi alla "fyra" iväg till kohls igen för att lämna tillbaka ena tröjan jag köpte för den var trasig, eller ja, jag bytte den till en icke trasig tröja.
Annica och Håkan köpte lite annat, Annica köpte en parfym som luktade jättegott! Det var jag som upptäckte den (stolt) Håkan hittade brallor.
Ja just det!
Jag hittade ju snyyggaassttee tröjan till Albin, men den har jag inte tagit kort på ännu. Men det kanske kommer sen då :) Vi åkte till Micro Center för att checka kameror.
Jag har nog bestämt mig för att jag vill ha en Systemkamera faktiskt..
Jag hittade ingen annan jag tyckte passade. Och ska man köpa sånt så är det ju perfekt att göra det just här nu när dollarn är låg, dock har den ju höjt lite grann sen jag har varit här, men detär ändå billigare.
Jag köpte mig 6 par vantar! två för 1.49 dollar! ohyes, it was so worth it!

Och nu har jag skrivit så mycket att jag knappt själv skulle orka läsa det.

Jag har provat på Starbucks Coffee också, dock var det varmchoklad med kaffe i typ.. men det är alltid en bra början! Right? Vi bowlade också i lördags, det var riktigt kul! Satte en strike det första jag gjorde! Fast jag förlorade hela alltihopa.. ha ha, GO MALIN
Vi åkte inte till Great America heller.. det regnade så vi tar det kanske nästa söndag istället :)

GODNATTTTTTT! <3

   
  

på jobbbbbet

MISS YOU A LOT BEST FRIEND!
tänka sig att vi har varit ifrån varandra så länge som 12 dagar huh!
and yet there is more to come, mer i den stilen som 28 dagar!
mhm, så är det, men vet du vad.. det klarar vi lätt, och när jag kommer hem, vad säger du om en liten träff hemma hos mig på helgen!!?

OHMYGOD that would be amazing! :)

see ya "soon" <3

MISSS YOU!