the hives feat. cyndi lauper - a christmas duel

Sitter för tillfället på jobbet och rastar lite, lyssnar på nyheterna och dom pratar om dagmar. wellwell.

Ikväll ska jag och Pontus gå igenom våra fiiiiina julklappar som vi har fått av nära och kära. Underbart kul med julklappar, speciellt när dom var så bra och behövliga. Super duper. Och så ska vi laga god mat. Kyckling med pasta och någon god sås till!

Nu så ska jag återgå till arbetet. Ha det så fint.

KRAM ♥


My Love

Hej hej hej.

4, mer 3 dagar kvar till julafton och jag är heltaggad. Ännu är ingen gran funnen och uppställd i lägenheten men i dagarna blir det till att åka och hugga ner en, eller köpa eller hur det blir.
Jag och Pontus har båda fyllt år under loppet av två veckor och haft tre st kalas med en tårta och annat smått och gott på var och ett. Mycket trevligt med alla dessa människor som har kunnat komma.
TUSEN TACK för alla fina presenter säger vi. Eller jag i alla fall, men Pontus också. Tror jag.

Imorgon är det ny arbetsdag och efter ska vi åka ut till mamsen och pappsen i Vintrosa och låna ugn, så att vi kan göra en utsökt julskinka + lite härligt julehäng. ♥


denna mysiga bild på mormor, mig och Marie får avsluta detta inlägg.

Puss och Kram och så hörs vi troligen efter julafton. Inte innan i alla fall.

yeeHELLLEO!

såattee. Jag har tänkt mig att börja blogga lite. Kanske kan vara lite roligt. Vet inte hur ofta jag uppdaterar men siktar ju på att skriva om det något som är intressant och som jag tror att andra vill läsa. Men eftersom att ingen gör det så får vi se hur det blir. TOPPEN!

Jag har flyttat hemifrån. För ett bra tag sen i och för sig. Men nu känns det mer riktigt. Jag har ju flyttat ihop med min älskade!! UNDERBART. Jag är så kär. Så himla himla himla KÄR! Det är en fantastisk känsla och hoppas att jag aldrig blir av med den. Vilket känns HÖGST O-troligt med den kille jag lever med.

Jag bor alltså numera inne i stan på norra sidan. Med Pontus Nilsson. My one and only. Faktiskt.

Och vi fyller snart år och då är det dags för KALAS. Jag som då fyller den 8e december och Pontus den 17e. Kalas i rad.

Just för tillfället så bakar jag, eller jag har kakan i ugnen. UNDRAR OM DET BLIR GOTT!? Hoppas, ska ju trots allt bjuda på det när kalasen kommer. Pontus jobbar över till kl 22 för han ska jaga imorgon och fick inte ta ledigt.

 så här kära är vi.

NEEEJ jag bara skojade.

vi är så här KÄRA:


tack och hej för mig!

RSS 2.0