don't worry, too high

idag ska jag in till stan för att äta sushi med min kära vän lisa. ingen av oss har ätit det så vi ska ta oss i kragen och prova! hoppas på successsss.

och så har jag ju äntligen fixat det där nedrans körkortet. det är en underbar känsla och nu väntar jag bara på att få just kortet. det blir något annat att visa än passet numera om någon frågar efter legitimation (y) <-- tummen upp för dom som inte vet.


fina mormor


vi käkade på hotellet i säffle. det var riktigt gott!






my hair is on fire. at least it looks like it


erik seldal javisst. jag tycker att han är lik en utav tvillingarna i alice i underlandet.. den nyinspelade alice alltså.






japp, körde mormors bil för att möta upp pappa (y) det var grejer det. haha

hejhejehjehejehej

meet me when the party is over, and for no particular reason

okej, jag insåg nu att min rubrik inte riktigt stämmer. men.. jag tyckte att det där passade bättre.
det riktiga är: when the afterparty is over. men det matchade inte med resterande text ju!

sitter i mitt nystädade rum kl 09.24 måndag morgon och mor alldeles utmärkt. är dock lite hungrig faktiskt. men jag har inte ätit någon frukost än så är väl daggggs.

nu kommer lite bilder från en mycket fin dag med min väldigt braiga KOMPIS <3 lisababe

















SÖTALISA




ÄLSKAR LISAS KAMERA. det blir så himla bra bilder!! :)


provade mormors tröja som hon köööööpte. SÅ HIMLA SKÖN. jag gick för att köpa mig själv en, men så fanns inte storleken.. tur var väl det egentligen så man sparar slantarna :)

MASSOR MED KRAMRA OCH JAG SKA ÄTA NU! för nu har det gått en timme ungefär sen jag började skriva detta inlägg. alltså är klockan 10.10 oko, nästan en timme efter. det är bildernas fel. dom är så stora så det tar längre tid att lägga upp bilderna.

nu ska jag också låta min kära bror ta över internet. han är sjukis den stackarrn! KRYA PÅ DIG LILLEBROR <3


hejrråååå

here we go again by the lady herself

yes, ladygaga har alltså gjort ännu en låt som faller mig mycket bra i smaken. wether it's new or not, men jag diggar den starkt.

jag har inte sådär väldigt mycket att säga faktiskt, därav inga inlägg under denna sommar. som faktiskt
har varit RUSKIGT händelserik. men jag har verkligen inte orkat blogga, och vi har bott i en stuga nästan hela. eller aa, inte jag så mycket, mest mamma,pappa,albin och alla katter. tur är att marie bor i stan! jag har våldgästat där ungefär hela sommaren. a feeelgood-känsla. verkligen.

wellwell, orkar jag berätta om min sommar? nej, not really. men jag säger att det är nog den bästa sommaren någonsin.

en stor del av det är nog... studenten kanske. man vet att det blir ingen mer skola som man är påtvingad.
hädanefter får man gå i skolan om själv vill, på sina egna villkor. visst medför detta "vuxna" liv vissa komplicerade saker som man ännu inte riktigt har varken förstått eller upplevt. men man tar det när det kommer.
intime.


aaaaa. mina bilder är kanske inte så fina faktiskt. har inget direkt intresse för foto längre heller, eller alltså. jag tar väldigt mycket kort. men jag lägger inte ner så stor själ i det nu som förut. det kommer också när det kommer. ALLA FALL, domdär nagellacken på bilden är huuuuur grymma som helst. det blå: spricker efter ca 30 sekunder och blir som det säger "graffiti" aktigt. det silvriga är ett vanligt.


man ser lite i alla fall. cooolt som tusan tycker jag.
























marina mitt i maten eller? hahah <3






min pappa med sin mamma gogo.   

AAA nu fårrr det räcka med bilder, men DET DÄR var en MINNESVÄRD dag. för det brukar ju inte studenten vara eller så... aa

HEJSVEJSSS lingonkejjjs

RSS 2.0