lose your mind, lose it now. lose your clothes, in the crowd

hej hej hej hej!

jag börjar såhär: jag är på dåligt humör och har varit stundvis (väldigt ofta) sen igår eftermiddag.
sen säger jag såhär: det är på grund av min lärare. ja, tyvärr. jag är inte riktigt vän mde honom just nu. alltså, vi har inte tjaffsat eller bråkat eller något, absolut inte, men ni vet när man bara säger och känner så: han/hon är inte min vän just nu. man känner sig inte nöjd med det som hänt.

aa, egentligen vill jag inte bry mig, men jag gör det, för det är inte schysst att slänga två ganska stora uppgifter på mig och min vän som han inte informerar om fast han säger att han ska göra det. han visste knappt någonting om det vi skulle göra idag, och det gör ju inte vi heller då.. jättedåligt tycker jag. och så ska vi göra en till sådan här uppgift imorgon som vi blivit tvingade till att göra. jag orkar inte.

nu är det för mycket text så jag slutar där. hejdå.



jag ser dock fram emot tills det blir fredag! DÅ SKA JAG OCH LISA UMGÅS. niiiiiiiice :)

hejrrrrååå!

AMEH HALLÅ!?

okej, ingen kan gissa vad jag gör. det är heller inget speciellt. men för en gång skull är det väldigt roligt.
jag pluggar. historia. skriver om digerdöden. har frågat vår historialärare om det var okej att få skriva sina uppgifter i handskrivet format för jag känner just nu att datorn, som ju är John Bauers system att jobba med.. är min enda koncentrationssvårighet! jag kan verkligen inte sitta och skriva och jobba på datorn. det finns så himla mycket annat som distraherar. så därför har jag börjat med att göra dom uppgifter som går, i handskrivet format. får en att tänka lite på det gamla vanliga sättet att plugga, och det är så himla skönt!


nu tänkte jag lägga ut lite bilder. i NULÄGET, alltså, precis nu när jag skriver den här meningen så vet jag inte vad det blir för bilder, men ni kommer ju få se allt på en gång, ja, jag tror att ni fattar.



lillkatten som fick stanna kvar. shabo aka shabbe aka tjabo aka torsten ..


mysis med sagakissen.


pajdags med familjen! marie kom hem och bakade oss en paj. nice


ingredienser till sjukt goda enchiladas!


en skön rhodos bild, bästa minnet från sommaren tror jag bestämt!


hästkäft till tusen, men ändå gillar jag bilden på något sätt.


den här bilden gillar jag också, den är lite mysig på något sätt!


lek och bus mellan de små rackarna.


ännu mer buuus.


BUUUUUUUUUUUUUUUUUsisarna är söta.


jag tycker nog att den här bilden är en glad bild, mycket röttttt.


en skjorta som jag köpte förra veckan, den är helt underbar!!! jag gillar den jättemycket, det är tack vare MARIE som jag köpte den, hon hittade den och sa att jag skulle prova. AWESOME!

nu är jag klar och så ska jag skriva lite mer på digerdöden och dricka te!!

godnattttttttt, herrrrrååååååå!

jag har bara hört ett andetag.. av ditt liv

lyssnar på carolas låt - gör det någonting. jag tror jag har fått en såndär, ni vet. när man fastnar för en låt i en längre period. jag lyssnar på den nästan hela tiden. den är så bra och fin! aa, jag gillar den. en annan artist som har fångat mina öron är Ke$ha. Hennes låtar är riktigt bra.

i fredags var jag iväg till stockholm med pappsen! jobb såklart. det var trevligt samtidigt som det vart lite att jag inte kunde göra så mycket mer än att titta på. men jag fick titta lite i fabriken och se vad dom tillverkar. muchos intressantos. bra spelling i knoooÅÅW.


på morgonen vid fruuukost!





lite bilder från stoooooccckhoålm.  pappas jobbarkompisar är roliga gubbar.. eeh. gubbar, män, killar vad man nu vill kalla dom! :)

okej, melodifestivalen då.

Dolph Lundgren var HELT KLART bäst. Christine Meltzer vad sådäääär, skrikig. och Måns Zelmerlöw var duktig.

doooooolph!

OLA SVENSSON VAR HELT KLART BÄST AV BIDGRAGEN. fast jag gillade de flesta faktiskt, förutom anders ekborg och pain of salvation.



jag gillade jenny silvers låt väldigt mycket, väldigt skön att bara slå på och typ, hänga med i.. go with the flooooow ungefär!

FAST! kolla här var marie min syster skickade :D:D:D

nu ska jag gå ner och duuuscha lite  och se om mamma kan göra en liittttenn fläta i luggen ^^ hihihi.

GODNATTT FRÅN coolio-malle

hejjjråååÅ!

-jag har bara sett en skymt, av dina ögon

NU är allting bortplockat och bortstädat ifrån albins rum. och vi har inhandlat väggfärg och spackel och sådant som ska göra rummet SUPERDUPERsnyggt! :) förhoppningsvis. jag har tyvärr glömt att lägga in bilderna på albins rum i nuvarande skick. men det kommer ju i alla fall före- och efterbilder sen när det är klart. NICE NICE.

TACK MAMMA FÖR HJÄLPEN! det var verkligen jättesnällt

lite fotografering på mig och mammmmmsssi!


imorgon far vi till stockholm pappsen och jag. vi ska kika på fabriken som tillverkar distanser och grejer. för er som inte förstår.. vilket nästan kan vara alla :) he he he.. det är i alla fall saker som ska sitta mellan skruvarna/implantaten och tandformen. hoppas nu att jag förklarade rätt.

nu är jag väldigt trött så jag ska sova, och det är det verkligen tid för. annars kommer jag dö imorgon när jag ska gå upp!

hejrjråååÅ!!

ja läs om ni orkar för tusan.

det tar ett tag mellan inläggen, det resulteras i att man får med så mycket i ett inlägg. och det kan jag tycka är lite sådär i och med att man tröttnar på för långa inlägg. det beror dock på vad detär, är det bara text så tröttnar man ju typ efter den 10:e meningen kan jag tycka, men är det bilder och så in i mellan åt, är det helt okej.
men jag ska låta lite lat och skriva, att jag tycker det är så jobbigt ibland att skriva dessa inlägg, just för att det är så mycket som ska in på ett enda inlägg. det tar tid att ladda upp bilder och massa. och det värsta. vad ska man ha för rubrik? ibland är det självklart vad man ska ha för rubrik, och ibland önskar jag att man inte behövde ha någon..

okej, nu kommer det lite bilder för det räcker med text.

förra helgen var jag iväg på bio med min kompis pontus. vi tittade på avatar. alla har ju sett den och då måste ju jag också göra det. och han hade inte sett den och ville se den, så vi drog iväg på BIO. naiiijjss var den!! den var riktigt bra faktiskt! :)
 har dock bara en mörk dålig mobilbild. men där är ppponnte.


i veckan har jag haft min praktik med pappa. jag har fått vara på olika ställen. har varit kul och intressant!

i tisdags var jag på ett dentallab, onsdags: fabriken i karlskoga, torsdag: operation hos tandläkare och fredag på dentallabbet igen. nice nice!

något som var riktigt tufft... var när jag var med på operationen, jag kände mig som en riktig medhjälpare!
eftersom att det är en verkligen riktigt operation måste man ju vara ren och så, så jag fick dra på mig en rock,en mössa och munskydd ni vet!!! :o :D ASCOOLT.

JAG SER UT SOM EN RIKTIG LÄÄÄÄÄKARE. aaallriiiigghhht!


i fredags var det partajjj som gällde! jag och lisa var hos marie innan, sen bar det av till strömpis. det var riktigt kul! :)







ÅH JAG HAR ALLTID SÅ ROLIGT MED DIG LISA! du är en sån parttttytjej. NU VET DU, fast du visste innan också. hihihihi. men JAG SÄGER DET IGEN. och igen och igen och igen och igen. det vi har, det e najs! <3

vimmelbild från strömpis


MOA CHRISTIAN VAR HÄR IGÅR! myyyyyyyyyckkket roligt :)
vi körde en gammal goding och satte oss bakom mikrofonerna och spelade SINGSTAR!
det är för himla roligt.



ikväll provade jag mammas illröda läppstift. fick bara lust att göra det. men i och med att jag inte hade något annat smink på mig så såg det ju aningen konstigt ut. så bilden visar inte mer än munnen och annat. 
 yeyeeee. kanske någongång på festligheter.

och nu, nu jäklar ska jag sova! som sagt, det tar sån himla tid att blogga jämt...speciellt om man låter allt ligga till ett enda inlägg och med en massa bilder! ><

men nu är jag klar!!

HA DET SÅ BRA och hejdåÅÅ!!

RSS 2.0